Online Cursus Live Your Full Potential (LYFP) Blok A

De LYFP Online cursus is voor iedereen die de MY-etool heeft gedaan.

De cursus is gebaseerd op de onderste cirkel in het verslag MY-Full Potential – Handleiding tot Geluk en Succes. Je wordt meegenomen in de rol en betekenis van alle vaardigheden die in de onderste cirkel staan benoemd. Het doel is om je inzicht te geven in hoe al jouw vaardigheden hun plek hebben in je leven, zowel in je werkomgeving als in je privé-situatie. Zo ontstaat er (meer) bewustwording van je eigen gedrag. De onderste cirkel omvat bovendien alle elementen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, de ‘creatie-cirkel’.

 

Waar gaat de cursus over?

We gaan per ‘kwadrant’ langs alle vaardigheden. De cursus is dan ook opgedeeld in 4 delen, met tussen elk deel in een week waarin je terugkijkt op het kwadrant dat dan is doorlopen. Met ‘kwadrant’ bedoelen we de onderdelen van de cirkel:

  1. Content – Samenwerking
  2. Structuur – Organisatie
  3. Kennis – Instrumentatie
  4. Invloed – Communicatie

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt in totaal 22 weken. Je coachee krijgt elke week 3 berichten die per e-mail binnen­komen. Deze berichten komen op dinsdag, woensdag en vrijdag en worden ’s ochtends vroeg afgeleverd door de digitale postbode.

Het ritme van de cursus

Week 0 is de week na inschrijving, waarin je coachee de praktische informatie krijgt die nodig is voor de cursus. Ook wordt er al een eerste opdracht gegeven.

 

Hier ga je terug naar een overzicht van al je cursussen

Dit is overzicht van de lessen van dit blok:

Schrijf je in voor deze cursus